Whatsapp Whatsapp
Telefon Hemen Ara
: 0 552 584 84 10 Bağdat Caddesi Doktor Abdülkadir Noyan sokak No:344 ahenk apartmanı Kat :3 daire 6 Kadıköy İstanbul

GİZLİLİK POLİTİKASI

GİZLİLİK POLİTİKASI

https://www.ekrem keskin.com/ (İnternet Sitemiz)’e erişiminiz, zaman zaman güncellenebilecek olan aşağıdaki hüküm ve koşullara tabidir. İnternet Sitemiz’e erişerek ve/veya İnternet Sitemiz’i kullanarak bu Kullanım Koşulları’nı ve bu Kullanım Koşulları’na ek olarak düzenlediğimiz Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası’ndaki hükümleri okuduğunuzu ve anladığınızı kabul etmektesiniz.

EKREM KESKİN, İnternet Sitemiz’de sunulan hizmetleri ve/veya kullanım koşullarını kısmen ya da tamamen değiştirebilir ve kullanım dışı bırakabilir. İnternet Sitemiz’de yaptığımız değişiklikler için bu Kullanım Koşulları’nı takip etmekle sorumlusunuz. Değişiklikleri yayınlamamız ve İnternet Sitemiz’i ziyaret etmeniz sayesinde bu tür değişiklikleri kabul etmiş sayılırsınız. Kullanım Koşulları’nda yaptığımız değişiklikleri kabul etmiyorsanız yasal çözüm yolunuz İnternet Sitemiz’i kullanmamaktır.

EKREM KESKİN, İnternet Sitemiz’e erişimin kesintisinden, gecikmesinden, hatalı olmasından ve bu gibi durumların yol açabileceği zararlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

EKREM KESKİN’ya İnternet Sitemiz vasıtasıyla, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve ilgili mevzuata uymak suretiyle kişisel veri ileteceğinizi kabul etmektesiniz. İnternet Sitemiz vasıtasıyla kişisel veri paylaşımında bulunmanız halinde göndermiş olduğunuz bilgilerin doğruluğunu, güncelliğini, içeriğini ve bu bilgilerin üçüncü kişilerin yasal olarak tanınmış herhangi bir hakkını ihlal etmediğini taahhüt etmektesiniz.

Bu Kullanım Koşulları’na uygun davranılmaması halinde doğan tüm zararlardan siz sorumlusunuz. Bu tür zararlardan, EKREM KESKİN veya siteyi hazırlayan, tasarlayan, yöneten, çalıştıran yetkili kişi ve kuruluşlara hiçbir hukuki ve/veya cezai sorumluluk yüklenemez.

İnternet Sitemiz’in içeriği, tasarımı, markası, logo ve sesleri, görüntüleri, yazıları, istatistiki verileri, grafiklerini içeren araçlar, bilgi ve belgeler (topluca Bilgiler olarak anılmaktadır.) genel teamüller çerçevesinde güvenilirliği kabul edilen kaynaklardan elde edilerek derlenmiş olup EKREM KESKİN’nun mülkiyetindedir. Bu Bilgiler EKREM KESKİN’dan yazılı izin alınmadan çoğaltılamaz, kopyalanamaz, aktarılamaz, yayınlanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, gönderilemez ve/veya başka internet sitelerine ya da belgelere eklenemez. İnternet Sitemiz’de yer alan bu Bilgiler’in doğrulukları, uygunlukları ve yeterlilikleri hiçbir şekilde EKREM KESKİN tarafından garanti edilmez. EKREM KESKİN İnternet Sitemiz’de yayınlanan Bilgiler’in kullanımından dolayı ortaya çıkan hiçbir zarardan, EKREM KESKİN’nun bilgilendirilmiş olup olunmamasına bakılmaksızın, sorumlu tutulamaz. İnternet Sitemiz’i kullanımınızdan doğan tüm sorumluluğu, zararı ve riskleri üstlenmektesiniz.

İnternet Sitemiz’i kullanarak yayınlanan Bilgiler’i, güvenlik sistemlerimizi engellemeyeceğinizi, bozmayacağınızı ve yasal mevzuata uyacağınızı kabul etmektesiniz.

EKREM KESKİN, İnternet Sitemiz’in kullanımı veya İnternet Sitemiz’deki Bilgiler’in indirilmesi nedeniyle ziyaretçilere ait bilgisayar veya diğer varlıklarda meydana gelebilecek herhangi bir zarar veya bulaşabilecek virüslerin sebep olabileceği hasarlardan sorumlu tutulamaz.

EKREM KESKİN, İnternet Sitemiz’deki bağlantılar aracılığıyla ulaşılacak üçüncü kişilere ait internet sitelerinin güvenilirliği hakkında bir garanti vermez ve hiçbir sorumluluk üstlenmez. İnternet Sitemiz’de bağlantısı verilen üçüncü kişi internet sitelerinde olabilecek herhangi bir değişiklikten EKREM KESKİN sorumlu değildir.

18 yaşından küçüklerin veya kısıtlıların, İnternet Sitemiz’i ziyaretlerinden doğan zararlar EKREM KESKİN’ya yüklenemez.

Bu Kullanım Koşulları Türk hukukuna tabi olup Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre yorumlanır ve uygulanır. Bu Kullanım Koşulları’nın yorumundan ve uygulanmasından doğacak anlaşmazlıkların çözüm yeri İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri’dir.

Bu Kullanım Koşulları ekleriyle bir bütün olup herhangi bir bölümünün yasalar çerçevesinde, yasa koyucu tarafından veya herhangi bir resmi merci veya mahkeme tarafından Türk Hukuku çerçevesinde geçersiz, hukuka aykırı veya başka bakımlardan uygulanamaz kabul edilmesi, Kullanım Koşulları’nın diğer bölümlerinin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemez.

Tüm ziyaretçiler, bu Kullanım Koşulları’nı okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.

Yasal mevzuatta sayılan istisnalar haricinde EKREM KESKİN, bir ön bildirimde bulunmaksızın tek taraflı inisiyatifi ile bu Kullanım Koşulları’nı değiştirme hakkını saklı tutar.

EKREM KESKİN Kullanım Koşulları’nın değişmesi halinde üst kısımdaki yürürlük tarihi vasıtasıyla sizi bilgilendirir.

 

Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası

Bu Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası EKREM KESKİN tarafından yönetilen internet sitesi https://ekrem keskin.com/ (İnternet Sitemiz) vasıtası ile sunduğunuz kişisel verilerinizin, belirli türdeki teknik ve web tarama bilgilerinin İnternet Sitemiz’de çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanma ve işlenme usullerini açıklar.

EKREM KESKİN, İnternet Sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz bilgilerin gizliliği, korunması ve ilgili diğer hususlarda cari kuralları belirtilen bu Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası’nı benimser.

EKREM KESKİN, güvenliğinize önem verir ve bilgilerinizin saklanması konusunda şeffaf olmaya özen gösterir. Bu Gizlilik Politikası ve Çerez (Cookie) Politikası, ne tür kişisel verilerinizin toplandığı, bu bilgilerin nasıl kullanıldığı, gerekmesi halinde bu bilgilerin kimlerle paylaşıldığı, kişisel verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu ve bu haklarınızı nasıl kullanabildiğiniz hususunda genel bir çerçeve sağlar.

Lütfen İnternet Sitemiz’i kullanmadan ve/veya kişisel bilgilerinizi sunmadan önce bu Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası’nı okuyunuz.

 

Kişisel Veri

“Kişisel Veri” sizi tanımlayan ya da sizi tanımlamak için kullanılabilecek bilgilerdir. İnternet Sitemiz’e gönderdiğiniz veya İnternet Sitemiz vasıtasıyla topladığımız ve/veya erişilebilir formda sakladığımız bilgiler kişisel veri kapsamına girer. Kişisel verilere örnek olarak adınız, soyadınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız ve internet protokol (IP) adresiniz sayılabilir.

 

EKREM KESKİN’nun İşlediği Kişisel Veriler

İnternet Sitemiz’de veri alanlarına girdiğiniz kişisel bilgiler EKREM KESKİN tarafından işlenir. Çeşitli konularda bilgi almak, EKREM KESKİN programlarına kayıt olmak, EKREM KESKİN ile irtibat kurmak, iş başvurusunda bulunmak veya anketlere yanıt vermek gibi amaçlarla İnternet Sitemiz üzerinden bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Bunlara ek olarak, EKREM KESKİN siz çevrimiçi olarak bilgi vermeseniz dahi İnternet Sitemiz’e yapmış olduğunuz ziyaretler hakkında bilgi toplar. Tarayıcı tipiniz, tarayıcı diliniz, işletim sisteminiz, internet protokol (IP) adresiniz, İnternet Sitemiz’i ziyaret etmeden önce ve sonra ziyaret ettiğiniz sitelerin URL’leri, sizi İnternet Sitemiz’e götüren web aramanız, görüntülediğiniz web sayfaları, görüntülediğiniz reklamlar ve İnternet Sitemiz’de tıkladığınız bağlantılar bahsi geçen bilgilere örnek olarak sayılabilir.

EKREM KESKİN işlediği kişisel verileri, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve ilgili diğer mevzuat hükümlerinin gerekli kıldığı kapsamda tedbirleri alarak korur. Ek olarak, EKREM KESKİN kişisel verileriniz için sosyal beklentilere uygun tedbirler de alır.

Kişisel verilerinizi EKREM KESKİN’ya sağlayarak bu bilgilerin toplanmasına, aktarılmasına, depolanmasına ve dolayısıyla işlenmesine açıkça rıza gösterirsiniz. EKREM KESKİN İnternet Sitemiz’e sunduğunuz kişisel verilerinizi, sorularınıza yanıt vermek ve size etkin şekilde yardımcı olmak amacıyla kullanır.

EKREM KESKİN çevrimiçi sunduğunuz kişisel verileri çevrimdışı sunduğunuz kişisel verileriniz ve/veya üçüncü kişilere temin edilen verileriniz ile birleştirebilir. EKREM KESKİN, bu birleştirilmiş kişisel verileri İnternet Sitemiz’i daha iyi tasarlamak, bilgileri size iletmek, pazarlama ve araştırma faaliyetlerimizi geliştirmek ve diğer ticari işlemleri kolaylaştırmak amacıyla kullanır.

Gizliliğinizi korumak amacıyla, özellikle talep etmediğimiz bilgileri sunmayarak EKREM KESKİN’nun hakkınızda topladığı kişisel verilerin miktar ve türünü sınırlayabilirsiniz.

EKREM KESKİN, hizmetlerini pazarladığı ve/veya bir faaliyeti birlikte yürüttüğü üçüncü kişilerle kişisel verilerinizi paylaşabilir. EKREM KESKİN iş faaliyetlerini yürütmek amacıyla irtibat kurduğu üçüncü kişilerle de bilgilerinizi paylaşabilir.

EKREM KESKİN’nun yasalar karşısındaki yükümlülüklerini ifa etmesi amacıyla (suçla mücadele ve devlet ve kamu güvenliğinin tehdidi benzeri ve fakat bununla sınırlı olmamak üzere EKREM KESKİN’nun yasal veya idari olarak bildirim veya bilgi verme yükümlülüğünün mevcut olduğu durumlarda) kişisel verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile kişisel verileriniz paylaşılabilir.

 

Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Önlemler

İnternet Sitemiz vasıtasıyla sunduğunuz kişisel verilere sınırlı sayıda EKREM KESKİN çalışanı erişir. Çalışanlarımız gizliliğin önemi, ziyaretçilerin verilerinin mevzuata uygun ve güvenli şekilde işlenmesi ve yönetilmesi konusunda eğitimlidir.

Kişisel verilerin korunması EKREM KESKİN için büyük önem taşır. EKREM KESKİN, kişisel verilere yetkisiz erişilmemesi ve/veya bu bilgilerin kaybolmaması, hatalı kullanılmaması, ifşa edilmemesi, değiştirilmemesi veya imha edilmemeleri için gerekli önlemleri alır.

EKREM KESKİN, kişisel verilerinizin gizliliğinin sağlanması ve güvenliği için gerekli teknik ve idari her türlü tedbiri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt eder. EKREM KESKİN’nun gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına rağmen, İnternet Sitemiz’e ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda kişisel verilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, EKREM KESKİN bu durumu derhal sizlere ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirir ve gerekli önlemleri alır.

 

Çocukların Gizliliği

EKREM KESKİN bilgisi dahilinde İnternet Sitemiz’de çocuklardan (18 yaşından küçükler) kişisel veri toplamaz ve bu bilgileri kullanmaz. Çocukların EKREM KESKİN ile irtibata geçmesine, İnternet Sitemiz’i ziyaret etmesine ve/veya çevrimiçi veya çevrimdışı veri paylaşmalarına bilgimiz dahilinde izin vermeyiz.

 

KVKK’nın 11. Maddesi Doğrultusunda Haklarınız

EKREM KESKİN’ya başvurarak, kişisel verilerinizin;

işlenip işlenmediğini öğrenme,

işlenmiş ise bilgi talep etme,

işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

yurt içinde ve/veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenme,

eksik ve/veya yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,

KVKK çerçevesinde silinmesini ve/veya yok edilmesini isteme,

aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,

münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme

haklarına sahipsiniz.

Yukarda sayılan yasal haklarınızı kullanmanıza rağmen hizmet sözleşmesi, kayıt tutma yükümlüğümüz ve diğer yasal yükümlülüklerimiz kapsamında belirli kişisel verilerinizi saklarız.

 

Çerez (Cookie) ve Diğer İzleme Teknolojilerinin Kullanımı

Çerez (Cookie), İnternet Sitemiz’i ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kaydedilen küçük metin dosyası veya bilgilerdir. EKREM KESKİN, ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek için yasal yükümlülükleri çerçevesinde, bu Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gezinme bilgilerinizi toplar, işler, üçüncü kişilerle paylaşır ve güvenli olarak saklar.

EKREM KESKİN, İnternet Sitemiz’deki bir veri alanına girdikten sonra sıklıkla ziyaret ettiğiniz bölümler gibi kişisel verilerinizi çerez veya diğer teknolojiler sayesinde hatırlayabilir. Bu teknolojiler, daha iyi bir hizmet sunmamıza, ziyaretçi tercihlerine bağlı şekilde İnternet Sitemiz’i kişiselleştirmemize, istatistik derlememize, eğilimleri analiz etmemize ve bu gibi amaçlarla İnternet Sitemiz’i yönetmemize ve geliştirmemize izin vermeniz sizin için de kolaylık sağlar. İnternet Sitemiz’in bazı bölümleri bu pasif bilgi toplama teknolojilerini kullanmadan çalışmayabilir.

 

Çerez Çeşitleri

İnternet Sitemiz’de oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanırız. Oturum kimliği çerezi, tarayıcınızı kapattığınızda sona erer. Kalıcı çerez ise sabit diskinizde siz silinceye veya süreleri doluncaya kadar kalır. İnternet tarayıcınızın talimatlarını izleyerek kalıcı çerezleri kaldırabilir, hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri reddedebilirsiniz.

Bazı internet tarayıcıları çerez ve diğer teknolojik izleme araçlarının kullanımını sınırlamanıza ve hatta engellemenize izin verir. Bu seçenekleri öğrenmek için internet tarayıcınızın sunduğu bilgilere göz atınız.

Kalıcı çerezleri ve/veya oturum çerezlerini reddetmeniz halinde, İnternet Sitemiz’i kullanmaya devam edebilirsiniz. Fakat İnternet Sitemiz’in tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı hale gelebilir.

 

Üçüncü Kişi Çerezleri

İş ortaklarımız, reklam platformları, sosyal medya platformları ile analitik bilgileri toplama hizmeti veren kişiler gibi üçüncü kişilerin cihazlarınıza çerez kaydetmelerine izin vermiş olabilirsiniz. Bu çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek için, lütfen bu üçüncü kişi kurum ve kuruluşların gizlilik politikalarını ve/veya çerez politikalarını inceleyiniz.

 

Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası Güncellemeleri

Tüm ziyaretçiler, bu Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası’nı okumuş ve kabul etmiş sayılırlar. Yasal mevzuatta sayılan istisnalar haricinde EKREM KESKİN, bir ön bildirimde bulunmaksızın tek taraflı inisiyatifi ile bu Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası’nı değiştirme hakkını saklı tutar. EKREM KESKİN gizlilik uygulamalarının değişmesi halinde üst kısımdaki yürürlük tarihi vasıtasıyla sizi bilgilendirir.

-YÜZ
-MEME
-VÜCUT
-DOLGU
-CİLT
-SAÇ EKİMİ